Bulk-boskoop

NL

DE

DK

EN

    
   
Mark Bulk
Eigenaar                                    
    
Anne Bulk-Brylla
Partner                                      

Rein Bulk sr.
Oprichter                                                    

  

Kwekerij Rein en Mark Bulk 
staat al vanaf het midden van de jaren 50 bekend als "Dé kwekerij van bijzondere planten".   

Een breed sortiment niet alledaagse planten wordt bij ons op duurzame wijze en in samenwerking met de natuur gekweekt. Naast de door ons zelf gekweekte planten, leveren wij ook producten van collega kwekers die net als wij kwaliteit en betrouwbaarheid nastreven.

        
 Wij leveren hoofdzakelijk aan gespecialiseerde tuincentra, botanische tuinen, arboreta en verzamelaars, maar iedereen die van planten houdt kan bij ons terecht! Wij streven er naar altijd gedegen advies aan te bieden, zowel voor de kleine tuin als ook voor grotere projecten!

Een bezoek op de kwekerij verrast door het aanbod van loofhoutgewassen, klim- en vaste planten en coniferen zelf te aanschouwen als u het tuinpad bewandeld. In de mooie, kleine parkjes met moederplanten en onze kleine tuin achter op de kwekerij, die is ontworpen door Piet Oudolf, kunt u zeker inspiratie opdoen en een goed beeld krijgen van de bijzondere uitstraling van ons sortiment in alle jaargetijden.We kijken ernaar uit om u 
te mogen verwelkomen!


  

Uitgebreid advies en rondleidingen zijn op aanvraag mogelijk buiten de drukke voor- en najaar seizoenen om. 
We kunnen ook ontwerp en individueel advies aanbieden. Voodeze service berekenen we alleen de tijd na vooraf besproken overeenkomst.